Dalieties ar svara samazināšanas padomiem, lūdzu

Tämä on testialue. Voit joko poistaa tämän tai muokata asetuksia hallintapaneelissa.

Dalieties ar svara samazināšanas padomiem, lūdzu

ViestiKirjoittaja Lbinen » 03.05.2023 18:05

Sveiki draugi, jau ilgu laiku cīnos ar lieko svaru, bet diemžēl bez pienācīgiem rezultātiem. Esmu izmēģinājusi dažādas diētas, vingrinājumus un uztura bagātinātājus, taču nekas nav palīdzējis sasniegt mērķi. Tāpēc es vēršos pie jums pēc palīdzības. Varbūt jums ir kādi padomi vai ieteikumi, kas man palīdzētu zaudēt svaru un kļūt veselīgākai? Būšu ļoti pateicīga, ja padalīsieties ar savu pieredzi un zināšanām par šo tēmu. Kur esat meklējuši informāciju un kādas metodes ir bijušas visefektīvākās? Es arī gribētu zināt, no kādiem pārtikas produktiem vajadzētu izvairīties un kādi vingrinājumi ir visnoderīgākie tauku dedzināšanai. Jau iepriekš liels paldies par palīdzību!
Lbinen

Re: Dalieties ar svara samazināšanas padomiem, lūdzu

ViestiKirjoittaja Otlle » 04.05.2023 00:11

Es jau ilgu laiku nodarbojos ar vingrošanu, sāku to darīt tikai tāpēc, lai zaudētu svaru un atgrieztu savam ķermenim kādreizējo skaistumu, nesen vienā no interneta forumiem ieraudzīju vietni https://cenacpa.lv/acai-berry-extreme/ , kas piedāvā zaudēt svaru, izmantojot dabiskas vielas, kā jūs domājat, kā tā var man palīdzēt zaudēt svaru?
Otlle

Paluu Ensimmäinen alueeni